• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
EMNİYET HABER
Takvim
Linkler
Site Haritası
OPERASYONLAR
EMNİYET HABER

























































































TÜRKİYE POLİS RADYOSU



Emniyet Genel Müdürlüğü Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Türkiye Polis Radyosu, kısa dalgayla 1952 yılında yayın hayatına başladı. 64 il ve 15 ilçede karasal yayın yapan Türkiye Polis Radyosu, “www.polisradyosu.pol.tr” adresinden, akıllı telefonlardan ve Türksat 4A uydusundan da dinlenebiliyor.

Türkiye Polis Radyosu Amiri Komiser Yardımcısı Emre Yüksel, “En önemli özelliğimiz, reklam almamamız. İki şarkıda bir kamu spotu yayınlıyoruz. Trafikten narkotiğe kadar kısa kısa bilgiler veriliyor. Kamu spotlarının vatandaş üzerinde olumlu etkileri olduğuna ilişkin geri dönüşler alıyoruz” dedi.

SÜREKLİ İSTEK ALIYORUZ

Dinleyicilerden şarkı istekleri geldiğini belirten Yüksel, “Her gün 12.00-14.00 saatleri arasında yayımlanan Dinleyici İstekleri programını, yoğun istek üzerine akşam saatlerinde de yapmaya başladık. Eskiden istekler mektuplarla alınırmış. Şu anda teknolojinin de ilerlemesiyle WhatsApp hattımızdan sürekli istek alıyoruz” dedi. Meslektaşlarının ve vatandaşların Polis Haftası’nı kutlayan Yüksel, “Radyoda iletişim fakültesi mezunları ile polisler bir arada görev yapıyor. Sokaktaki arkadaşlarımızı gören insanlara polisin diğer yüzünü anlatma fırsatını radyoda güzel bir şekilde bulabiliyoruz. Halkla iç içe olunduğunu, Emniyet teşkilatının çalışma alanlarını burada anlattığımız için güzel dönüşler alıyoruz” diye konuştu.

AİLEDEN BİRİYİZ

Radyonun en eski spikerlerinden Haluk Haspolat da 20 yıl önce polis okulunda okuduğu sırada yapılan seçmelerin ardından radyoda çalışmaya başladığını ifade etti. Haspolat, şunları söyledi: “İnsan bir işi aşkla yapıyorsa zaten ister istemez başarı da hemen akabinde geliyor. Polis Teşkilatı içerisinde güzel sanatların pek çok dalıyla uğraşan sevgili meslektaşlarımız var. Aslında bizlerin bu tür vasıfları da var. Bunları göstermek açısından, radyomuzun halkla iletişimde çok güzel aracılık ettiğini düşünüyorum. Bizler, sizlerden biriyiz aslında. Kiminizin kardeşi, kiminizin bir akrabası, aileden biriyiz. Aileden birisi olarak kendimizi her zaman vatandaşımıza çok yakın hissediyoruz. Türk Polis Teşkilatı 10 Nisan’da 174. yaşını kutlayacak. 174 yıldır vatandaşa hizmet etmekten büyük gurur duyuyoruz.” (KAYNAK: A.A)

  
1026 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam585
Toplam Ziyaret386791
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.172132.3010
Euro34.714534.8536
Hava Durumu
Saat
EMNİYET HABER