• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
EMNİYET HABER
Takvim
Linkler
Site Haritası
OPERASYONLAR
EMNİYET HABER

























































































Anasayfa

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, kentte suç işlenmesinin önlenmesi ve sokak satıcılarına yönelik 26 Kasım'da 960 polisle operasyon başlattı. Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda, zırhlı araçlarla Hoşgör, Cumhuriyet, Turan Emeksiz, Gümüştekin ve Yukarıbayır mahalleleri ablukaya alındı.Helikopter, drone ve dedektör köpeklerin de kullanıldığı ve 72 saat süren operasyonda 217 adrese baskın yapıldı. Mahallelerde tüm sokak girişlerinde araç ve vatandaşlar durdurularak arandı, iş yerleri kontrol edildi. 54 ikamet, 157 umuma açık yerin arandığı 3 gün süren operasyonda 2 bin 330 araç ile 9 bin 300 kişinin üzeri arandı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ortaklığı ile devam eden ÇOGEP (Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) "Seydişehir'de Güvenli Gelecek İçin El Ele Gönül Gönüle Projesi" kapsamında pasta ve yemek yapımı eğitimi ile ebru ve el sanatları kurslarında üretilen ürünler için düzenlenen serginin açılışı yapıldı.
30.11.2019
28.11.2019
İçişleri Bakanlığı'nın acil çağrı numaralarını tek çatı altında topladığı 112 Acil Çağrı Merkezi projesinin ilk uygulamalarından biri olan Kütahya'da, son 10 ayda 434 bin çağrı karşılanırken, kamuya açık alanlar, alışveriş merkezleri ve okullarda verilen eğitimlerin ardından asılsız ihbar sayısı yüzde 14 oranında düşürüldü.
Aksaray'da okul bölgesinde, park ve bahçelerde görev alan okul timleri, ortaokul, lise ve dengi okullarda güvenliği sağlıyor. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şubesine bağlı okul timleri, orta, lise ve dengi okullarda görev alarak güvenliği sağlıyor. Ders saatlerinde okulların etrafında ve parklarda yaya olarak devriye atan okul timleri bölgede bulunan tüm şahısları kontrolden geçiriyor.
28.11.2019
28.11.2019
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve İldem Polis Merkezi Amirliği koordinesinde huzur toplantısı düzenlendi. Güvenlik hizmetlerine toplumun katılım ve desteğini alarak farkındalık oluşturmak, güvenlik ve asayiş konularında vatandaşları bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla Melikgazi İlçesinde 2019 yılı 7. Sorumluluk Alan Huzur Toplantısı düzenlendi.
2 bin polise dağıtılan yaka kamerasıyla İstanbul anbean izlenecek. İstanbul emniyet müdürlüğü kent güvenlik yönetim sistemine yaka kamerasını entegre etti. İlk etapta 2 bin polise yaka kamerası dağıtıldı. Yaka kameraları sokakta çalışan polislerin görüntü ve seslerini anlık olarak kent güvenlik yönetim sistemine aktarıyor. GÜNDE 30 BİN ÇAĞRI KARŞILANIYOR Kent güvenlik yönetim sistemi vatandaşın ilk ihbarının karşılanmasından, olaya müdahale edecek sevk edilmesine kadar önemli bir rol üstleniyor. 155 polis imdat hattına gelen tüm aramalar bu merkeze geliyor.
28.11.2019
28.11.2019
Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş, TEM ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri ve Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Karasu ilçesinde bulunan eğlence merkezlerine Asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Çok sayıda Polisin katılımıyla gerçekleşen uygulamalar kapsamında eğlence mekanlarına eşzamanlı baskınlar düzenleyen Polis ekipleri, Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaparak işletmelerin belgelerini de kontrol etti. Ekiplerce gerçekleşen denetimlerde eğlence merkezlerinde çalışan 47 kadın hakkında tahkikat başlatıldı.
Bursa AK Parti Milletvekilimiz Sayın Atilla ÖDÜNÇ, Bursa Nilüfer Belediyesi AK Parti Belediye Meclis Üyesi Necmi BAYRAM, Bursa İlimizin Ak Parti İl Başkan Yardımcıları ve beğenerek takip ettiğimiz başarılı sanatçılarımızdan Şafak SEZER'le, Bursa ilimizde bulunan " RAMADA BY WYNDHAM BURSA NİLÜFER" Otel açılışında bir araya gelerek hoş sohbetlerde bulunduk. EMNİYET HABER-ÖZEL
24.11.2019
24.11.2019
Emniyet Haber Gazetemizin Haber Müdürü Tezcan Esen ve Polis Muhabirimiz Murat Deniz dostlarımla Bursa, Ramada Otelde bir araya gelerek Bursa ilimizin Asayiş uygulamaları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk ve geleneksel toplantımızı yaptık.
Edirne Merkez Plevne İlkokulu'nda düzenlenen "Hayalimdeki Orman" etkinliğinin sorumlularından ve Emniyet Haber Gazetemizin Basın Protokol Müdürü Melike Mevsim ÖZDİKER başarılı projelere imza atmaya devam ediyor.
24.11.2019
08.11.2019
Buca belediyesi üst kullanımını Milli Emlaktan 3 ile 5 yıllık arası kiralıyor. Şu anda belediye meclis kararıyla belediye spor kulübüne verilmiş lakin ne tadilat ne de bakım var. Mevlana Konya’mıza ve de dünyaya mal olmuş bir değerimizdir. Ancak ilgili yetkililerin alakasızlığı yüzünden çok kötü bir konumda haber olmuştur.
Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personel ile emekli teşkilat mensuplarının kimlik kartları değişecek. Resmi Gazete'de yayımlanan "Emniyet Teşkilatı Personeli Kimlik Kartları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" ile teşkilat bünyesinde görev yapan emniyet müdürü, polis, bekçi ve diğer personelin kimlikleri yenilenecek.
08.11.2019
08.11.2019
Görevi başında rahmetli olan bir polis memuru neden şehit sayılmıyor. Şehit olduğu'nun ispatı için Ankara 5.İdare mahkemesi'ne mi müracaat etmek lazım. Bu ayıbın derhal düzeltilmesi için yetkilileri göreve davet ediyor ve aziz şehitlerimize Cenabı Hak'tan rahmet diliyoruz
Emniyet Haber Gazetesi Yayladağı Bölge Temsilciliği olarak, Yayladağı ilçe Jandarma komutanımız Yüzbaşı Sayın Mehmet GÜLER'in ziyaretinde bulunduk. Göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı komutanımıza gönülden teşekkür ediyor, hayırlı görevler diliyoruz. Emniyet Haber Gazetesi / Yayladağı Bölge Temsilcisi Mehmet UTANÇ
08.11.2019
06.10.2019
Polis; kamu düzenini ve vatandaşın canı, malı ve temel hak ve özgürlüklerini korumakla görevli, yasa uygulayıcı bir çeşit kamu görevlisidir. Tüm ülkelerde polis kuvvetlerine veya polise benzer yetkiler ile donatılmış diğer güvenlik birimlerine rastlanır.
Emniyet Haber Gazetesi olarak Hira Tekstil Sahibi Volkan Polat ve Sedat Polat dostlarımla birlikte Mecit Kamçı kardeşimize Onur Belgesini Takdim ettik. Başarıların devamını diliyoruz
25.09.2019
21.09.2019
Emniyet Haber Gazetesi olarak Adıyaman, Kahta İlçemize yaptığımız nezaket ziyareti neticesinde Komiser Yardımcısı Cem KARACA ile hasbihal ettik. Candan yaklaşımları ve misafirperverliğinden dolayı kendilerine gönülden teşekkür ediyor, hayırlı kazasız belasız görevler diliyoruz. Haber&Foto: Ercüment ÖZDİKER
Emniyet Haber Gazetesi olarak, Kıyı Emniyeti Sefaköy yerleşkesi içinde, Kıyı Emniyeti Şube Müdürü Hatay Sevgil müdürümüzle bir araya gelerek gönül birliği yaptık. Kendilerine hayırlı vazifeler diliyoruz. Başarılarınız daim olsun can müdürümüz
07.09.2019
28.08.2019
Emniyet Haber Gazetemizin Ankara Bölge Temsilcisi Ali Yalçın Soma'da 301 madencimizin Şehit olduğu madenciler şehitliğimizi ziyaret ederek, dua ve niyazda bulundular. Tüm madenci şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz
Emniyet Haber Gazetemizin Ankara Bölge Temsilcisi Ali Yalçın, Aktepe Şehit Dursun Candan Polis Merkezi Amiri Mesut ARSLAN'ı, grup amirlerini, Polis Memurlarını ve Bekçi kardeşlerimizi nezaketen ziyaret ettiler. Bu anlamlı ziyaret neticesinde Tüm Emniyet personelimize hayırlı, kazasız, belasız görevler diliyoruz. Allah'a Emanet Olun İnşallah
28.08.2019
28.08.2019
Osmaniye ilimizde cinnet geçiren bir vatandaşımızı polisimiz sakinleştirerek normale döndürmüştür. Osmaniye polisimizi bu duyarlı davranışlarından dolayı, gönülden tebrik ediyor, hayırlı görevler diliyoruz. Haber/Foto: Emniyet Haber Gazetesi Osmaniye Bölge Temsilcisi Zülfi Çoban
Emniyet Haber Gazetemizin Osmaniye Bölge Temsilcisi Zülfi Çoban, Osmaniye İl Emniyet Müdürü Sayın Ahmet Selçuk Okumuş müdürümüzü bizzat makamında nezaketen ziyaret ettiler.
28.08.2019
28.08.2019
Emniyet Haber Gazetesi olarak Isparta Asayiş Şube Müdürü Burak LEHİMER müdürümüzü makamında nezaketen ziyaret ettik. Sayın müdürümüze ve tüm Asayiş ekiplerimize hayırlı, kazasız, belasız görevler diliyoruz. Allah'a emanet olun.
Emniyet Haber Gazetesi olarak Isparta, Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürü ( 2.Sınıf Emniyet Müdürü ) Metin ÖZDEMİR Müdürümüze nezaket ziyaretinde bulunduk.
19.07.2019
19.07.2019
Isparta, Yalvaç İlçe Emniyet Müdürü ( 2.Sınıf Emniyet Müdürü ) Tarık KORUCU müdürümüze nezaket ziyaret neticesinde Gönülden hoş sohbette bulunduk. Tüm Yalvaç Polisimize ve Sayın Müdürümüze kazasız, belasız görevler diliyoruz.
Emniyet Haber Gazetesi olarak Afyon İlimizin gözde ilçelerinden Emirdağ Emniyetimize nezaket ziyaretinde bulunduk.Bu anlamlı ziyaret kapsamında Emirdağ İlçe Emniyet Müdürü Ahmet BAKUER müdürümüzle, Polis Merkez Amiri Komiser Yardımcısı Mustafa Toygar ÖZEL komiserimizle uzun sohbetlerde bulunduk.İlçe Emniyet Müdürü Ahmet BAKUER müdürümüz aynı zamanda Parmak izi, Olay Yeri İnceleme ve Kriminal deneyimli Uzman bir Emniyet müdürüdür. Sayın müdürümüze, Komiserimize ve tüm Emirdağ Polisimize gönülden, cana yakın tavırlarından dolayı teşekkür ediyor, Kazasız, Belasız hayırlı görevler diliyoruz.
19.07.2019
19.07.2019
İstanbul'un 3 ilçesinde şafak vakti 500 polisin katılımıyla önceden belirlenen 100 adrese özel harekat polisi destekli eş zamanlı narkotik operasyonu düzenlendi. İstanbul'un 3 ilçesinde şafak vakti 500 polisin katılımıyla önceden belirlenen 100 adrese özel harekat polisi destekli eş zamanlı narkotik operasyonu düzenlendi. Operasyonda 80 şüpheli gözaltına alınırken, kadın torbacının evine baskın yapan polis, poşetlere kat kat sarılmış çok miktarda çeşitli uyuşturucu madde ve tabanca ele geçirdi. Kadının uyuşturucuları sakladığı yere pitbull köpek bağladığı öğrenildi.
YUNUS POLİSİ İlk olarak 1993 yılında İstanbul’da faaliyete geçen Motosikletli Polis Timleri başta asayiş ve narkotik olayları olmak üzere suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması, meydana gelen olaylara en kısa sürede müdahale edilmesi ve şüpheli şahısların yakalanmasında etkin bir şekilde görev yapmaktadır.
28.05.2019
28.05.2019
Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Dairesi Başkanlıklarının koordinesinde; genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, kumar ve tombala oynatılmasının engellenmesi amacıyla Türkiye genelinde 25.05.2019 tarihinde 22:00-01:00 saatleri arasında “Tombala ve Kumar Makineleri Uygulaması” yapıldı.
Denetlemelerle ilgili emniyet kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, il genelinde 8 bin 530 kişi kimlik kontrolünden geçirilirken, hakkında arama kararı bulunan 22 kişi ile 32 yoklama kaçağı gözaltına alındı. Durdurulan araç ve kişilerin üzerinde yapılan aramalarda; 1 kurusıkı tabanca, 15 mermi ele geçirildi. Denetlenen 245 iş yerinden 8’i hakkında adli ve idari işlem yapılırken, yine denetlenen 1 bin 869 araçtan 16’sına trafikten men işlemi yapıldı. Denetlemeler sonunda araç ve iş yerlerine toplam 57 bin 219 lira para cezası uygulandı.
28.05.2019
28.05.2019
İçişleri Bakanlığından, ülke genelinde yapılan "Türkiye Güven Huzur Uygulaması" kapsamında çeșitli suçlardan aranan 2 bin 423 şüphelinin yakalandığı bildirildi. İçişleri Bakanlığı'nın yazılı açıklamasına göre, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı birimleri tarafından kamu kurum ve kuruluşları civarında stratejik öneme sahip bölgelerde ve özellikle vatandaşların yoğun olarak bulundukları yerlerde (toplu taşıma araçları, duraklar, otogarlar, tren garları, havaalanları, deniz ulaşımı, meydanlar, alışveriş merkezleri, park ve bahçeler gibi) Nevruz etkinliklerinin huzur ve güven ortamında geçmesinin sağlanması, suç işleyebilecek kişilerin tespit edilerek yakalanması amacıyla dün ülke genelinde eş zamanlı olarak "Türkiye Güven Huzur Uygulaması" yapıldı.
Yurt dışına çıkacaklara iyi haber! Harçlar sisteme yansıyacak Yurt dışına çıkış yapacak Türk vatandaşlarının, elektronik ortamda ödediği yurt dışı çıkış harçları, hudut kapılarındaki "Hudut Kontrol Sistemi"nden kontrol edilebilecek. Emniyet Genel Müdürlüğünden (EGM) yapılan yazılı açıklamaya göre, Gelir İdaresi Başkanlığı ile EGM arasında yurt dışı çıkış harç bedeline ait tahsilat bilgilerinin elektronik ortamda paylaşımına ilişkin "Elektronik Ortamda Veri Paylaşım Protokolü" imzalandı.
07.04.2019
07.04.2019
Türkiye Polis Radyosu Amiri Komiser Yardımcısı Emre Yüksel, “En önemli özelliğimiz, reklam almamamız. Radyoda, sokaktaki arkadaşlarımızı gören insanlara polisin diğer yüzünü anlatma fırsatı bulabiliyoruz” dedi. Arşivinde 61 bin şarkı ve 12 bin plak bulunan Türkiye Polis Radyosu, Türkiye’nin reklam almayan tek radyosu olarak yayın hayatını sürdürüyor.
Sakarya, Kaynarca İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Şükrü ÇETİNKAYA komiserimle uzun bir aradan sonra bir araya gelerek gönülden sohbet ettik. Kaynarca İlçe Emniyet Amir Vekili Şükrü ÇETİNKAYA Komiserimize ve tüm Kaynarca Ekiplerimize hayırlı, kazasız, belasız görevler diliyoruz. EMNİYET HABER GAZETESİ
07.04.2019
07.04.2019
Emniyet Haber Gazetesi olarak, Sakarya Ferizli İlçe Emniyet Amir Vekili Murat Köksal komiserimizle bir araya gelerek hasbihal ettik. Emniyet Haber Gazetesi olarak, 10 Nisan Polis Haftası Etkinlikleri gereği tüm Ferizli Polisimize, Murat Köksal komiserimize nice şanla , şerefle dolu yıllar diliyoruz. 174 yıldır kahramanca mücadeleyle, dimdik, yılmadan, yorulmadan ayakta duran Türk Polis Teşkilatımızın her neferini gönülden kutluyoruz. Yüce Rabbimiz Yar ve Yardımcınız Olsun. EMNİYET HABER GAZETESİ / YAYIN YÖNETMENLİĞİ
Emniyet Haber Gazetesi olarak Karasu İlçe Emniyet Müdürü ( 2.Sınıf Emniyet Müdürü ) Mehmet Fatih Ersoy müdürümüzle makamında görüşerek hem Miraç Kandili hemde 10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle hasbihal ettik. Bu arada Karasu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı 4. Sınıf Emniyet Müdürü Uğur Duman müdürümüzle, Sakarya Güvenlik Şube Müdürü Yusuf Özenç müdürümüzle, Kocaali İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Mehmet Mansur Saldıran'la tanışma, sohbet etme imkanımız oldu. Tüm Karasu ve Sakarya Polisimize hayırlı, kazasız belasız görevler diliyoruz. Miraç kandilimiz Mübarek olsun. EMNİYET HABER GAZETESİ
07.04.2019
07.04.2019
Emniyet Haber Gazetesi olarak Gölyaka İlçe Emniyet Amiri Özgür Cengiz Amirimizle bir araya gelerek hasbihal ettik. Uzun bir aradan sonra tekrar görüşmenin mutluluğunu yaşadık. 10 Nisan Polis Haftası Etkinlikleri gereği, Kahraman Türk Polisimize daha nice şanla, şerefle dolu yıllar temennisiyle, Başta Emniyet Amirimize ve tüm Gölyaka Polisimize hayırlı, kazasız, belasız görevler diliyoruz. EMNİYET HABER GAZETESİ
POLİS İNTİHARLARININ GERÇEK SEBEBİ HALA NEDEN ARAŞTIRILMIYOR ? Allah aşkına yetkililere defalarca Polis intiharlarının gerçek sebepleri neden çok yönlü araştırılmıyor ve neden çalıştıkları birimlerle ilgili herhangi bir davranış bozukluğu, sinirsel veya psikolojik rahatsızlıkları intihar etmeden evvel kimse tarafından nasıl fark edilemiyor diye sorduk. Cevap yok. İnsanın kendi canına kıymasını uzmanlar şöyle açıklıyor. "Kişi ancak son noktaya geldiğini düşünmesi ve çıkar yol bulamaması halinde 7 saniye zaman diliminde hayatına son vermesi" olarak kısaca açıklıyor. Son noktaya kadar o polisi kimse fark etmedi mi. Veya başka bir deyişle o polisi son noktaya kimler getlrdi. Yetkililere soruyoruz.!
07.04.2019
07.04.2019
Emniyet Haber Gazetesi olarak çalışmalarını yakından takip ettiğim Baba Müdürümüz Kaynaşlı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Nuri BADIŞOĞLU müdürümle tekrar bir araya gelerek hasbihal ettik. Emniyet Müdürümüzün oğlu'da Özel Harekat Polisi olarak görev yapıyor. Bu arada Yüreği vatan aşkıyla yanan Kemal DEMİREL Reisle bir araya gelerek eski anıları yad ettik. Sayın müdürümüze ve tüm Kaynaşlı Emniyetimize hayırlı görevler diliyorum. Kahraman Özel Harekat Polislerimize'de hayırlı vazifeler diliyor, her zaman gönlümüzde ve dualarımızdasınız. Allah'a Emanet Olun. EMNİYET HABER GAZETESİ
Emniyet Haber Gazetesi olarak kadim dostlarım Mudurnu İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Hasan Hüseyin Turanlı ve Polis Merkez Amir Vekili, Polis Memuru Burhan Baran dostumuzla bir araya gelerek hasbihal ettik. Cana yakın yaklaşımlarından ve misafirperverliklerinden dolayı Tüm Mudurnu Emniyetimize hayırlı görevler diliyoruz. Allah'a emanet olun. EMNİYET HABER GAZETESİ
07.04.2019
07.04.2019
Osmanlı Mirasımız, Tarihi Göynük İlçemizin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Ayhan Akdemir komiserimizle beraber makamında bir araya gelerek hasbihal ettik. Başta Ayhan Akdemir komiserimize ve Tüm Göynük Polisimize hayırlı görevler diliyoruz. EMNİYET HABER GAZETESİ
10 Nisan Polis Haftası Ettkinlerine ayrı bir renk katan Ayyıldız Ana Okulu öğrencileri ve Öğretmenleri Malatya İl Emniyet Müdürü Sayın Dr. Ömer URHAL'ı makamında ziyaret ettiler. Bu anlamlı ziyaret neticesinde miniklerin mutlulukları gözden kaçmadı. Minik polislerimiz kadar İl Emniyet Müdürü Sayın Dr. Ömer URHAL ve Malatya Polisimizde bu anlamlı ziyaretten oldukça memnun oldular. EMNİYET HABER GAZETESİ
07.04.2019
07.04.2019
Gaziantep'te polis ekipleri yaptıkları operasyonda 12 bin 700 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şahinbey İlçesinde bir ikamete yapılan operasyonda, 12 bin 700 paket kaçak sigara ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda yakalanan 3 şahıs hakkında ise 5607 Sayılı kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet suçundan yasal işlem yapıldı
İstanbul'da bir kadını arayıp kendilerini polis olarak tanıtarak, 1.5 milyon liralık altın ve paraları alan zanlı, Adana polisi tarafından altın ve paralarla birlikte yakalandı. Edinilen bilgiye göre olay, 5 Mart'ta İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde yaşandı. İddiaya göre; Birgül G.'ye telefonla ulaşan dolandırıcılar, kendilerini 'polis' olarak tanıtıp, çok gizli bir operasyon yürüttükleri bilgisi verdi
07.03.2019
07.03.2019
Gaziantep'te kaçak içki imalathanesine yapılan polis baskınında damacana içerisinde toplam 3 bin 229 litre sahte içki ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte alkol imalathanesi olarak kullanılan bir depoya baskın düzenlendi.
Aydın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Didim ilçesinde görev yapan öğretmenlere yönelik olarak "Narko Rehber" eğitimi gerçekleştirildi. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Aydın ili genelinde yürütülen "Uyuşturucu ile Mücadele" programı kapsamında, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli 80 öğretmene "Narko Rehber" eğitimi verildi.
07.03.2019
07.03.2019
Emniyet Haber Gazetesi olarak Bursa Emniyet Müdürlüğü, Şehit Bekir Özcan Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği personelini ziyaret ettik. Komiser Yardımcısı Sezer Yılmaz'a ve tüm Polis memurlarımıza hayırlı vazifeler diliyoruz. Trafik Uygulama esnasında bizzat denetimlere katılarak, Trafikçi dostlarımızın zor şartlar altında gerçekleştirdikleri görevlerinde yanında olduk. Allah yar ve yardımcıları olsun
Emniyet Haber Gazetesi olarak Mudanya İlçe Emniyet Müdürü Serdar Makineci müdürümüzle hasbihal ettik. Mudanya’da halkın huzuru ve güvenliği için bütün birimlerle birlikte gece gündüz demeden görevini en iyi şekilde yerine getiren 3.Sınıf Emniyet Müdürü Serdar Makineci müdürümüz aynı anda Mudanya Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'ne de bakıyor. Sayın müdürümüz Türkiye genelinde Emniyet Dalgıç kadrosunda ( Kurbağa Adam) Emniyet Müdürü olarak 3. kişi. Kendilerine yakın ilgi ve alakalarından dolayı, gönülden teşekkür ediyor, tüm Mudanya teşkilatımıza kazasız belasız hayırlı görevler diliyoruz
27.02.2019
27.02.2019
Emniyet Haber Gazetesi olarak bizleri misafir eden Hatay Şoförler Odası Başkanı, Polis Dostu, Aziz Fatih Yılmaz beye, cana yakın tavırlarından dolayı teşekkür ediyor, meslek hayatında başarılar diliyoruz
EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE BÜYÜK BULUŞMA Emniyet Haber Gazetemizin Başyazarı 1.Sınıf Emekli İl Emniyet Müdürü Sayın Ekrem Nalcı Müdürümüz, Eski Emniyet Genel Müdürü Sayın Celal Uzunkaya Müdürümüzle bir araya gelerek mesleki anılarını tazelediler. Bu anlamlı ziyaretle ilgili Sayın Ekrem Nalcı müdürümüz şunları dile getirdi"
27.02.2019
27.02.2019
 2 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam45
Toplam Ziyaret383275
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
EMNİYET HABER